Klubmodul henter siden
Tons og Tummel (4-6 årige)
03
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Tons og tummel er et gymnastikhold for de 4-6 årige.

På Tons og Tummel arbejder vi med, at styrke børnenes motorik og sanser. Det hele forgår i en glad og hyggelig tone, hvor der også er plads til leg og sang. Vi hopper, ruller, triller, står på hænder og hovedet, går i bro, hopper ned fra højder og lander på fødderne, balancerer, løber mm. Vi gør det gennem leg, men børnene vil også mærke, at vi stiller krav til deres koncentration. Tons og tummel er uden forældre - heller ikke på sidelinjen.

(Hvis dit barn skal starte i skolen inden årsskiftet kan han/hun starte på Spring 1 i stedet. Læs evt. beskrivelsen for dette hold for at vurdere om barnet er klar til det.)

Læs mere
Tons og tummel er et gymnastikhold for de 4-6 årige. På Tons og tummel arbejder vi med, at styrke børnenes motorik og sanser. Derudover smager vi også på øvelserne til spring. Det hele forgår i en glad og hyggelig tone, hvor der også er plads til en hel del leg og sang. Tons og tummel er uden forældre - heller ikke på sidelinjen. (hvis dit barn skal starte i skolen inden årsskiftet kan han/hun starte på gymnastik og spring i stedet. Læs evt. beskrivelsen for dette hold for at vurdere om barnet er klar til det.)
Startdato
15.09.2021
Slutdato
20.03.2022
Tid/Sted
Onsdag 16:30-17:30 Multisal i Voerladegård, Lille og Stor del (Hele hallen
Pris
350,00 kr.