Info

Til forældre/barn gymnastik har vi først og fremmest fokus på glæden ved bevægelse. Børnene og deres mor eller far løber, hopper, triller, kaster, danser, synger og griner til forskellige sanglege og kendt musik. Vi leger med balloner, risposer, faldskærme, fluesmækkere, redskaber og andre sjove ting.

Derudover bliver børnene introduceret til gymnastikkens elementer igennem leg, selvfølgelig tilpasset deres alder. Dermed skabes den røde tråd til de kommende hold.

Holdet er ikke kun et gymnastikhold for børnene – det er i lige så høj grad for forældrene, som vi forventer deltager aktivt i timen. Kom omklædt ligesom dit barn og vis dem glæden ved at røre sig. I vil samtidig lære, hvordan i bedst støtter jeres barn i f.eks. at lave koldbøtter.

(Hvis dit barn fylder 4 år inden årsskiftet kan han/hun starte på Tons og Tummel i stedet, men vær opmærksom på at dette hold er uden forældre, så der kræver lidt ekstra mod)

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(02) Forældre barn (2-3 årige)
Tid/Sted
Onsdag 16:30-17:30 Multisal i Voerladegård, Lille og Stor del (Hele hallen
Indendørs træner: Helene Jørgensen / Jeanette Marcussen /
Startdato
16.09.2020
Slutdato
21.04.2021
Tilmeldte
5/25
Kort beskrivelse
Forældre/barn (2-3 årige) Til forældre/barn gymnastik har vi først og fremmest fokus på glæden ved bevægelse. Børnene og deres mor eller far løber, hopper, triller, kaster, danser, synger og griner til forskellige sanglege og kendt musik. Vi leger med balloner, risposer, faldskærme, fluesmækkere, redskaber og andre sjove ting. Derudover bliver børnene introduceret til gymnastikkens elementer igennem leg, selvfølgelig tilpasset deres alder. Dermed skabes den røde tråd til de kommende hold. (hvis dit barn fylder 4 år inden årsskiftet kan han/hun starte på Tons og tummel i stedet, men vær opmærksom på at dette hold er uden forældre, så der kræver lidt ekstra mod)
Pris
356 kr.
Tilmeld

Multisal i Voerladegård/Lille og Stor del (Hele hallen

Onsdag
1
2
3
4
5
16.30FB2-3 02
16.45 356.-
17.00
17.15