Voerladegård IF
2022 til 2023

 

Badminton Baneudlejning 55 minutter max 4 personer pr. bane 

Forældre barn (2-3 årige)  (FB2-3)

Til forældre/barn gymnastik har vi først og fremmest fokus på glæden ved bevægelse. Børnene og deres mor eller far løber, hopper, triller, kaster, danser, synger og griner til forskellige sanglege og kendt musik. Vi leger med balloner, risposer, faldskærme, fluesmækkere, redskaber og andre sjove ting.

Derudover bliver børnene introduceret til gymnastikkens elementer igennem leg, selvfølgelig tilpasset deres alder. Dermed skabes den røde tråd til de kommende hold.

Holdet er ikke kun et gymnastikhold for børnene – det er i lige så høj grad for forældrene, som vi forventer deltager aktivt i timen. Kom omklædt ligesom dit barn og vis dem glæden ved at røre sig. I vil samtidig lære, hvordan i bedst støtter jeres barn i f.eks. at lave koldbøtter.

(Hvis dit barn fylder 4 år inden årsskiftet kan han/hun starte på Tons og Tummel i stedet, men vær opmærksom på at dette hold er uden forældre, så der kræver lidt ekstra mod)

Hold Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
Forældre barn 02
Mandag kl. 16:30 - 17:30
Indendørs træner: Louise Grankvist, Trine Risvig,
19.09.2022 12.03.2023 350 kr.
Tons og Tummel (4-6 årige) (TT4-5)

Tons og tummel er et gymnastikhold for de 4-6 årige.

På Tons og Tummel arbejder vi med, at styrke børnenes motorik og sanser. Det hele forgår i en glad og hyggelig tone, hvor der også er plads til leg og sang. Vi hopper, ruller, triller, står på hænder og hovedet, går i bro, hopper ned fra højder og lander på fødderne, balancerer, løber mm. Vi gør det gennem leg, men børnene vil også mærke, at vi stiller krav til deres koncentration. Tons og tummel er uden forældre - heller ikke på sidelinjen.

(Hvis dit barn skal starte i skolen inden årsskiftet kan han/hun starte på Spring 1 i stedet. Læs evt. beskrivelsen for dette hold for at vurdere om barnet er klar til det.)

Hold Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
Tons og Tummel 03
Onsdag kl. 16:00 - 17:00
Indendørs træner: Helene Jørgensen, Lise Krebs, Nadia Cecilie Aarøe Danielsen,
21.09.2022 12.03.2023 350 kr.
Spring 1 (6-8 år) (GS6-8)

Spring er for både piger og drenge fra 6 år og op til 8 år. (0.-2. klasse) 

Holdet træner klassisk springgymnastik, blandet med lidt rytmisk gymnastik. Motorik og styrke trænes gennem sjove øvelser og lege.
Gymnasterne øver grundteknikkerne i vejrmølle, håndstand, hovedstand og forskellige spring på trampolin.

Der er plads til at lære på det niveau barnet er på, og alle uanset niveau vil blive udfordret, accepteret og anerkendt
Hold Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
Spring 1 04
Tirsdag kl. 16:30 - 17:30
Indendørs træner: Jane Østergaard, Jannie Faurholt Hansen, Linda Rimmer Mortensen, Lise Krebs, Marianne Kjærsgaard Sveen, Teo Rolf Sveen,
20.09.2022 12.03.2023 350 kr.
Spring 2 (9 år og op) (SP9-)

Spring 2 er for drenge og piger fra 3. klasse og opefter. Der arbejdes videre med spring- og let rytmetræning, ud fra det niveau barnet er på. Der arbejdes med en kombination af styrke-, teknik- og koordinationstræning blandet med en masse sjov og bevægeglæde. Vi øver på trampolinen og airtrecken, og får masser af luft under vingerne. Der trænes 1,5 time én gang om ugen, og det forventes at barnet deltager aktivt i træningen, har mod og lyst til at udvikle sine færdigheder, og bakker op om et godt fællesskab og sammenhold på holdet. Kontingentet inkluderer en særlig opvisningsdragt.


Hold Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
Spring 2 05
Tirsdag kl. 17:30 - 19:00
Indendørs træner: Lise Aursøy aunmo, Lise Krebs, Louise Grankvist, Nina Clausen, Teo Rolf Sveen,
20.09.2022 12.03.2023 450 kr.
Yoga (YO01)

I yoga arbejder man med at forene og harmonisere kroppen og sindet gennem fysiske øvelser, der styrker og smidiggør kroppen. Yoga er en meget tilgængelig træningsform, som kan tilpasses alle, og er et god supplement til andre motionsformer. Det er ligegyldigt, hvor smidig man er som udgangspunkt, da yoga kan dyrkes af alle mennesker uanset alder og køn. Dog er VIF-holdet kun for voksne.

I bliver introduceret til de basale teknikker (f.eks. åndedræt) og yogastillinger, så ingen forudgående erfaringer er nødvendige. En yogasession afsluttes altid med afslapning, som giver fantastisk ro og en oplevelse af velvære.

Deltagere skal huske en yogamåtte og behagligt tøj, der ikke vil forhindre bevægelse eller distrahere undervejs. Et lille håndklæde, der bruges som hjælpemiddel, og et lille tæppe og strømper til at holde på varmen under afslapningen til sidst er også en god idé.

To lokale tovholdere, Sara Papendick og Donna Bødtkjer, begge med erfaring med at dyrke forskellige yoga-stilarter, glæder sig til at tage i mod alle yoga interesserede mænd og kvinder. Både Donna og Sara kan bevidne om de gavnlige effekter af yoga for krop og sind og glæder sig til at dele det yoga kan sammen med jer!

Hold Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
Yoga 15
Onsdag kl. 17:30 - 19:15
Indendørs træner: Sara Papendick,
05.10.2022 21.04.2023 410 kr.
Move to the Music (MTM01)

Move to the Music er en motionsform hvor man kombinerer dans og fitness til internationale og latininspireret sange.

Er nyuddannet hit fit instruktør. Så som noget nyt i denne sæson, vil der både være zumba og hit fit Dance.
Der vil være sved på panden og en masse fed musik. Både svedig latinrytmer og gode hits gennem årtierne.
Kom og tag gerne en ven under armen med. Jo flere vi er jo federe fest får vi.

 Til Move to the Music handler det ikke om at gøre det hele korrekt. Der er ikke nogen der går rundt og retter på hinandens trin. Hvis man ikke kan trinene gør man bare noget andet, og det er helt ok. Der er heller ikke nogen instruktør der står og kommanderer med deltagerne. Det handler om at følge musikken, føle sig fri og blive glad.

Alle kan danse Move to the Music. Unge som ældre, kvinder som mænd.

Hold Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
Move to the Music 10
Mandag kl. 20:00 - 21:00
Indendørs træner: Linda Rimmer Mortensen,
05.09.2022 21.04.2023 410 kr.
Badminton børn 4.-7. kl. (IB01)

Indedørs badminton for børn med instruktør fra 4. klasse til og med 7. klasse
Hold Tid Træner/Instruktør Startdato Slutdato Pris
Badminton børn 22
Mandag kl. 17:45 - 18:45
Badminton træner: Maja Maria Nielsen, Susanne Haudrup,
21.09.2022 21.04.2023 450 kr.