Velkommen til VIF Springhold
 
Facebook Gruppen
Medlemsiden med bl.a billeder fra opvisninger 
 
Holdinddeling

Gennem flere år har vi arbejdet med springgymnastikken i VIF og en fælles rød tråd, der binder holdene tættere sammen. Vi forsøger at alle trænere tale ”fælles sprog” og hvert hold bygger op til det næste hold. Foreningen bygger på frivillige kræfter, og vores trænere kommer derfor både med og uden gymnastikerfaring. Vi gør meget ud af, at lære - trænerne imellem, holder fælles træner-træningsdage, får underviser udefra og deltager i diverse kurser.
Flere trænere går igen i år, men vi har også mistet en stor flok trofaste trænere, og derfor vil i møde mange nye ansigter til sæsonen i år. Vi har generelt en flot tilslutning af trænere og vil hellere have et sæt hænder for meget end et for lidt, så børnene støttes og hjælpes bedst muligt, når de er til træning.

Holdene er aldersinddelt, og grundreglen er, at barnet kan rykke op til næste hold, når barnet fylder minimumsalderen i første halvddel af sæsonen, dvs. inden nytår. Barnet kan dog altid få lov at fortsætte på yngre hold, hvis dette passer bedre til barnet. Fylder dit barn 6 år i december, kan dit barn rykke op til Spring 1. Fylder dit barn 6 år i januar, skal dit barn gå på Tons & Tummel.

·   Forældre/barn: 2 – 3 år

·   Tons & Tummel: 4 – 6 år 

·   Spring 1: 6 – 9 år 

·   Spring 2: 9 år og opefter


På vegne af Gymnastikudvalget
Louise Grankvist
Ulrik Holm