2023 til 2024 01.07.2023  -  30.06.2024
Vejledning

Voerladegård IF klubmodul – vejledning i tilmelding.

Voerladegård IF administrationssystem hedder Klubmodul og Holdsport. For at kunne træne i Voerladegård IF er det en forudsætning at man oprettet en profil i det system som er tilknytte det hold man ønsker at tilmelde Og at man er tilmeldt (og har betalt) for at deltage på holdet. I vedhæftet gennemgås ganske kort, hvorledes man opretter og tilmelder sig et hold. Det tager ganske få minutter !
 
Man har lov til at møde op til EN gratis prøvetræning uden at skulle oprette en profil. Her kan man tale med træneren og herved få et indblik i hvad det går ud på og hvilken niveau træningen vil fore gå på

Hvis man herefter ønsker at deltage på holdet skal man tilmelde sig og betale ingangs beløbet som det koster at gå på holdet.

Tilmelding til udendørsfodbold foregår igennem HOLDSPORT

Klik for at komme til tilmelding

Tilmelding til Core-træning, Vollyball og Floorball foregår igennem HOLDSPORT 


Forældre barn (2-3 årige) (FB2-3)

Til forældre/barn gymnastik har vi først og fremmest fokus på glæden ved bevægelse. Børnene og deres mor eller far løber, hopper, triller, kaster, danser, synger og griner til forskellige sanglege og kendt musik. Vi leger med balloner, risposer, faldskærme, fluesmækkere, redskaber og andre sjove ting.

Derudover bliver børnene introduceret til gymnastikkens elementer igennem leg, selvfølgelig tilpasset deres alder. Dermed skabes den røde tråd til de kommende hold.

Holdet er ikke kun et gymnastikhold for børnene – det er i lige så høj grad for forældrene, som vi forventer deltager aktivt i timen. Kom omklædt ligesom dit barn og vis dem glæden ved at røre sig. I vil samtidig lære, hvordan i bedst støtter jeres barn i f.eks. at lave koldbøtter.

(Hvis dit barn fylder 4 år inden årsskiftet kan han/hun starte på Tons og Tummel i stedet, men vær opmærksom på at dette hold er uden forældre, så der kræver lidt ekstra mod)

Tilmeld/Læs mere - (1)

Tons og Tummel (4-6 årige) (TT4-5)

Tons og tummel er et gymnastikhold for de 4-6 årige.

På Tons og Tummel arbejder vi med, at styrke børnenes motorik og sanser. Det hele forgår i en glad og hyggelig tone, hvor der også er plads til leg og sang. Vi hopper, ruller, triller, står på hænder og hovedet, går i bro, hopper ned fra højder og lander på fødderne, balancerer, løber mm. Vi gør det gennem leg, men børnene vil også mærke, at vi stiller krav til deres koncentration. Tons og tummel er uden forældre - heller ikke på sidelinjen.

(Hvis dit barn skal starte i skolen inden årsskiftet kan han/hun starte på Spring 1 i stedet. Læs evt. beskrivelsen for dette hold for at vurdere om barnet er klar til det.)

Tilmeld/Læs mere - (1)

Spring 1 (6-8 år) (GS6-8)

Spring er for både piger og drenge fra 6 år og op til 8 år. (0.-2. klasse) 

Holdet træner klassisk springgymnastik, blandet med lidt rytmisk gymnastik. Motorik og styrke trænes gennem sjove øvelser og lege.
Gymnasterne øver grundteknikkerne i vejrmølle, håndstand, hovedstand og forskellige spring på trampolin.

Der er plads til at lære på det niveau barnet er på, og alle uanset niveau vil blive udfordret, accepteret og anerkendt
Tilmeld/Læs mere - (1)

Spring 2 (9 år og op) (SP9-)

Spring 2 er for drenge og piger fra 3. klasse og opefter. Der arbejdes videre med spring- og let rytmetræning, ud fra det niveau barnet er på. Der arbejdes med en kombination af styrke-, teknik- og koordinationstræning blandet med en masse sjov og bevægeglæde. Vi øver på trampolinen og airtrecken, og får masser af luft under vingerne. Der trænes 2 time én gang om ugen, og det forventes at barnet deltager aktivt i træningen, har mod og lyst til at udvikle sine færdigheder, og bakker op om et godt fællesskab og sammenhold på holdet. Kontingentet inkluderer en særlig opvisningsdragt.


Tilmeld/Læs mere - (1)

Yoga/BodyBalance (YO01)

BodyBalance er en yoga-inspireret time, der er bygget op omkring øvelser for smidighed, balance og styrke. Der er fokus på åndedræt, indre ro og harmoni.

BodyBalance:

- Forbedrer din smidighed

- Reducerer stress

- Øger din kropsbevidsthed

 Det kan føles køligt sidst i timen, så medbring gerne en varm trøje eller et tæppe til den afsluttende meditation. Medbring desuden egen måtte, evn. Håndklæde og vand.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Move to the Music (MTM01)

Move to the Music er en motionsform hvor man kombinerer dans og fitness til internationale og latininspireret sange.

Er nyuddannet hit fit instruktør. Så som noget nyt i denne sæson, vil der både være zumba og hit fit Dance.
Der vil være sved på panden og en masse fed musik. Både svedig latinrytmer og gode hits gennem årtierne.
Kom og tag gerne en ven under armen med. Jo flere vi er jo federe fest får vi.

 Til Move to the Music handler det ikke om at gøre det hele korrekt. Der er ikke nogen der går rundt og retter på hinandens trin. Hvis man ikke kan trinene gør man bare noget andet, og det er helt ok. Der er heller ikke nogen instruktør der står og kommanderer med deltagerne. Det handler om at følge musikken, føle sig fri og blive glad.

Alle kan danse Move to the Music. Unge som ældre, kvinder som mænd.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Badminton børn 0.-6. kl. (IB01)
Indedørs badminton for børn med instruktør fra 0. klasse til og med 6. klasse
Tilmeld/Læs mere - (1)

Batminton (IB03)

Drop In Badtminton for voksen

Tilmeld/Læs mere - (1)