SMUKFEST 2019 Fik du ikke købt partout billet?
 
Voerladegård IF har for 21. år i træk, sagt ja til at hjælpe på Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg, med morgenrengøringen af hele pladsen
 
Du får:
1 STK. PARTOUT BILLET (som den man køber), VÆRDI ca. 2600,- KR.
4 X MORGENMAD
GRATIS DRIKKEVARER OG FRUGT UNDER ARBEJDET
 
Arbejdstiden er som følger: (man skal arbejde alle dage) 8/8 Torsdag kl. 6-10 Fredag 9/8, lørdag 10/8, søndag 11/8 kl. 5-9
 
Al skrald skal væk – plastic, kapsler, pap,mv. Det foregår med river, skovle, koste. Du får udleveret handsker, sække og andet der er nødvendigt.
 
Der laves ca. 10 hold, og man går så vidt muligt på samme område hver dag, med de samme mennesker, og samme formænd (som tjekker at alle møder ind). Vi hjælper dog hinanden færdige, så ingen må forlade pladsen, før alt er ryddet. Vi har et chaufførhold med lad-biler, som kører rundt og samler sækkene sammen.
 
Vi har brug for 145 personer i alt. Har du lyst til at hjælpe, så send en mail. Hvis du kender nogen som gerne vil hjælpe, så hæng dette vedhæftet brev på opslagstavlen på skolen eller videresend til venner, familie, kollegaer mm. OBS: kun personlig tilmelding godkendes.
 
Facebookgruppen: Morgenoprydning 2019 (anmod når du har tilmeldt dig hos mig) Her vil der løbende komme oplysninger. Når vi nærmer os festivalen, får du al nødvendig info om mødested osv.
 
Har du spørgsmål vedr. musik, camping mv. så tjek www.smukfest.dk.
 
Tilmelding til:
Jette Rathcke: iain-jette@get2net.dk
Med smukke, festlige og sportslige hilsner
Voerladegård IF, Damtoften 32, 8660 Skanderborg